Zorg bij Alzheimer Mook

De ervaren zorgteams van Zuster Jansen kennen verschillende specialisaties, waardoor onze zorg optimaal in te zetten is in verschillende situaties. Vooral bij de ziekte van Alzheimer is het nodig dat u kunt rekenen op professionele zorg. Deze vorm van dementie brengt over het algemeen namelijk veel emoties met zich mee en kan zwaar worden voor mensen die tot nu toe voor u hebben gezorgd. Om eventuele mantelzorgers te ontzorgen, biedt Zuster Jansen zorg bij de ziekte van Alzheimer in Mook en omgeving. Onze complete thuiszorg kenmerkt zich door warmte en persoonlijke aandacht, waarbij uw wensen en behoeften altijd centraal staan.

Thuis de benodigde zorg ontvangen

Met de juiste thuiszorg kunnen we realiseren dat u, zelfs bij een gevorderd ziektebeeld, (nog) niet hoeft te verhuizen naar een zorginstelling. U kunt dus gewoon thuis blijven wonen, terwijl onze zorgverleners zich inzetten om u alles te geven wat u nodig heeft. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per persoon. Dit houdt in dat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt en zoveel mogelijk een band met ze opbouwt.

Naast het feit dat we u verzorgen en verplegen, gaan wij ook een stapje verder als de situatie het toelaat. We kunnen bijvoorbeeld met u gaan wandelen als dat mogelijk is, of eventueel andere activiteiten ondernemen. Dit hangt volledig af van uw persoonlijke omstandigheden en uw wensen.

Ga met ons in gesprek

Er is veel mogelijk als het gaat om 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer in Mook. Wij gaan daarover graag met u in gesprek. Bovendien werken wij niet met wachtlijsten, waardoor onze hulp al snel ingezet kan worden. Wilt u meer weten over zorg bij de ziekte van Alzheimer? Vraag dan informatie aan via de website. Ook kunt u bellen met onze zorgcoördinator, als u graag meer informatie wil of als u direct onze zorg wil aanvragen.

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARTIKELEN ARCHIEF