Particuliere thuiszorg Mook

Wanneer u in een situatie terecht komt waarbij u hulp van buitenaf moet inroepen, gaat u op zoek naar thuiszorg van kwaliteit die niet ‘onpersoonlijk’ aanvoelt. U moet te allen tijde een prettig gevoel hebben bij de zorgverleners die bij u thuis komen. Uiteraard is het ook niet de bedoeling dat u dagelijks weer een nieuw gezicht ziet en zo maar moeilijk kunt wennen aan het uit handen geven van de zorg. Om die reden werkt Zuster Jansen alleen maar met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners per persoon. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u dat veilige en vertrouwde gevoel heeft bij de zorg die u ontvangt, en dat u optimaal een band opbouwt met deze zorgverleners. Schakelt u ons in voor particuliere thuiszorg in Mook, dan weet u dat u altijd in goede handen bent.

De voordelen van onze zorg

U kunt niet alleen op ons rekenen voor de beste zorg en verpleging, maar ook voor persoonlijke aandacht en respect. Uw persoonlijke wensen, behoeften en ritme zullen altijd centraal staan wanneer we voor u komen zorgen. Dit houdt in dat we ook allerlei activiteiten met u kunnen en zullen ondernemen wanneer de situatie dit toelaat. Gaat u bijvoorbeeld graag op bezoek bij een vriend of vriendin, of bezoekt u graag het theater? Dan kan het zijn dat onze zorgverlener u daarbij gezelschap houdt. Ook helpen met koken en boodschappen doen of het maken van een wandeling zijn voorbeelden van dingen die we samen kunnen ondernemen.

Een ander groot voordeel van de zorg van Zuster Jansen is dat u bij ons nooit lang hoeft te wachten op de zorg die u nodig heeft. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten en kunnen dus zelfs met spoed bij u aanwezig zijn. Via onze website kunt u informatie aanvragen of ons direct inschakelen voor persoonlijke 24-uurs zorg op hoog niveau.

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARTIKELEN ARCHIEF